5 dagen GOED & Mooi garantie

5 dagen GOED & MOOI garantie

Bloemig streeft ernaar u blij te maken met de mooiste en de beste bloemen. Alle bloemen zijn van de best verkrijgbare kwaliteit, zo veel mogelijk van het seizoen, afkomstig van kwaliteitskwekers en vers aangeleverd. Bloemig heeft niet alleen een ruim assortiment bloemen, u bent er ook zeker van dat ze mooi blijven. Om de kwaliteit van Bloemig bloemen te onderstrepen ontvangt u op iedere aankoop 5-dagen-GOED&MOOI-garantie & op de bloemen afgestemde verzorgingstips.

KWALITEIT
In de kwaliteit van bloemen spelen medewerkers een belangrijke rol. De medewerkers kiezen altijd de mooiste bloemen voor u uit en verwerken de bloemen op deskundige wijze tot een mooi boeket of bloemstuk. Niet alleen het soort bloemen, ook de behandeling en de verwerking van bloemen is essentieel voor de houdbaarheid en de creatie. Daarin ligt de kracht van Bloemig! Daarnaast vertellen we u bij iedere aankoop hoe u de bloemen het beste kunt verzorgen en ontvangt u op de bloemen afgestemde verzorgingstips.

ADVIES
Ons belangrijkste advies is om de bloemen zo snel mogelijk, binnen een half uur, op water te zetten. Het mooie van bloemen cadeau geven, is dat de persoon die de bloemen krijgt het ‘huiswerk’ mag doen: een schone vaas, water op de juiste temperatuur met indien aanbevolen bloemenboeding, de stelen afsnijden met een schérp mes en de bloemen zo snel mogelijk in water te zetten. Volg altijd de verzorgingstips van de verpakking op. De verzorgingstips hebben we in het Nederlands en het Engels opgesteld, omdat veel bloemen gegeven worden aan en gekocht worden door toeristen.

GEBRUIK MAKEN VAN DE GARANTIE
Zijn de bloemen niet goed? Bent u niet tevreden over het boeket? Zijn de bloemen niet in goede orde bij u bezorgd? Of bent u, om wat voor reden ook, niet tevreden met de bloemen? Laat het ons zo spoedig mogelijk weten door terug te gaan naar de winkel met de bloemen, of door ons een foto te mailen met uw gegevens en telefoonnummer. Dan ruilen wij uw bloemen, of uw boeket, gratis om voor nieuw, met opnieuw 5-dagen GOED&MOOI-garantie!