Bestellen

Bestellen

VANDAAG BESTELLEN = MORGEN BEZORGEN
Indien u vandaag voor 17.00 uur bestelt, kunnen wij uw bestelling de volgende werkdag, of op op een latere datum, bezorgen. Heeft u een bestelling voor dezelfde dag of wilt u met spoed iets laten bezorgen? Voor vragen, verzoeken en spoedbestellingen kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen via 015-2158467. Bij vragen: bel of mail gerust, wij zijn u graag van dienst!


1. ONLINE BESTELLEN & ONLINE BETALEN
Bestel uw bloemen online via de website van Bloemig. Kies creatie, kies stijl en geef aan waar en wanneer de bloemen wilt laten bezorgen. Wilt u geen stijl kiezen, of wilt u uw boeket zelf samenstellen, geef dat dan aan bij ‘ opmerkingen’. U kunt veilig online betalen per IDEAL.
>>> ONLINE BESTELLEN <<<

2. TELEFONISCH BESTELLEN & PER CREDITCARD BETALEN
U kunt uw bestelling telefonisch plaatsen en door ons laten bezorgen, indien u per creditcard kunt betalen (Mastercard, Visa of Maestro). Deze gegevens kunt u ons telefonisch doorgeven en worden, uiteraard, vertrouwelijk behandeld. Ook kunt u telefonisch bestellingen aan ons doorgeven die u op een later tijdstip in de winkel wilt afhalen.
>>> BEL BLOEMIG: +31152158467 <<<

3. PER E-MAIL BESTELLEN EN HET GELD OVERMAKEN
Wilt u bloemen bestellen en het geld naar ons overmaken? Stuur ons uw bestelling per e-mail naar bloemigindelft@bloemig.nl en geef aan dat u het bedrag per bank overmaken.Wij sturen u na ontvangst van de e-mail een bevestiging van de bestelling en sturen u de gegevens voor de overboeking. Uw bestelling voeren wij uit na ontvangst van uw betaling.
>>> MAIL BLOEMIG: bloemigindelft@bloemig.nl <<<

4. PER E-MAIL BESTELLEN EN PER FACTUUR BETALEN – VOOR BEDRIJVEN
Bent u werkzaam voor een bedrijf en wilt u voor uw bedrijf bloemen bestellen? Stuur uw bestelling vanaf uw zakelijk emailaccount naar bloemigindelft@bloemig.nl. Ook kunt u ons een email sturen met alle benodigde gegevens. Wij sturen u na ontvangst van de e-mail een bevestiging van de bestelling. De factuur van uw bestelling(en) ontvangt u achteraf per post. Bij factuurbedragen onder de €100 berekenen wij €2,50 aan factuurkosten.
>>> MAIL BLOEMIG:bloemigindelft@bloemig.nl <<<

5. BESTELLEN EN BETALEN IN DE WINKEL
U bent van harte welkom in onze winkel in Delft. Wij staan u graag persoonlijk te woord en laten u voorbeelden laten zien van bloemen, kleuren en creaties. Indien u voor het bestellen van bloemen voor uw bruiloft of bloemen voor een uitvaart naar de winkel komt, wilt u dan van te voren een afspraak met ons maken? U kunt in de winkel betalen per pin, creditcard (Mastercard, Visa en Maestro) en contant. Wij geven de voorkeur aan betaling per pin!
>>> ONZE ADRESGEGEVENS <<<

Hier kunt u de inhoud creëren die zal worden gebruikt binnen de module.