Bezorgen

Bezorgen

VANDAAG BESTELLEN = MORGEN BEZORGEN Bij Bloemig kunt u bloemen bestellen en laten bezorgen. Wij bezorgen onze bloemen in de gemeente Delft en de omliggende gemeenten. Onderstaand vindt u een overzicht van de actuele bezorgregio van Bloemig en de bijbehorende bezorgkosten. In het algemeen geldt: vandaag bestellen, is morgen (of later) bezorgen. Voor meer informatie, speciale verzoeken of spoedbestellingen kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. >>> BEL BLOEMIG: 015-2158467

DELFT, DEN HOORN & DELFGAUW De winkel van Bloemig is gevestigd in Delft. Wij bezorgen onze bloemen in de gemeente Delft en omstreken, zes dagen per week. Hiervoor werkt Bloemig met een particuliere bezorgdienst. De bezorgkosten voor bezorging in de gemeente Delft bedragen €5,95, Delfgauw en Den Hoorn €7,50. Voor spoedbestellingen in Delft werkt Bloemig met een koeriersdienst; zo kunnen wij in noodgevallen snel leveren. Voor spoedbestellingen kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. De prijs van spoedbezorging is op aanvraag, vanaf €10.

BEZORGEN IN DEN HAAG, PIJNACKER, NOOTDORP, WESTLAND EN OMSTREKEN Onze bezorgregio beslaat een uitgebreid gebied rondom Delft; van Den Haag, Leiden, Alphen aan den Rijn, en alle tussengelegen gemeenten. Voor het laten bezorgen van bestellingen is het volledige adres benodigd (naam, adres, postcode en woonplaats). De bezorgkosten voor bezorging buiten de gemeente Delft binnen de bezorgregio bedragen €8,50. Indien mogelijk worden deze bestellingen door Bloemig uitgevoerd.

NEDERLAND De bezorgkosten voor buiten de gemeente Delft buiten de bezorgregio bedragen €8,50. Voor het laten bezorgen van bestellingen is het volledige adres benodigd (naam, adres, postcode en woonplaats). De bezorgkosten voor bezorging bedragen €8,50. Bestellingen die buiten ons bezorggebied vallen, worden uitgevoerd door een plaatselijke bloemenwinkel.

BUITENLAND De bezorgkosten voor bezorging van bloemen in het buitenland zijn per land verschillend, vanaf €15,-. Houdt er bij uw bestelling rekening mee dat bloemen in het buitenland minimaal driemaal zo duur zijn. Wij kunnen u telefonisch de specifieke gegevens per land verstrekken. Voor het laten bezorgen van bestellingen is het volledige adres benodigd (naam, adres, postcode en woonplaats). Bij buitenlandse bestellingen is ook het telefoonnummer nodig.

BEZORGPROBLEMEN
DE ONTVANGER IS NIET THUIS –> In dat geval worden de bloemen bij de buren aangeboden en ontvangt de ontvanger daarvan een notitie in zijn brievenbus. Zijn ook de buren niet thuis, dan gaan de bloemen terug naar de winkel. In dat geval kan de ontvanger het boeket afhalen in de winkel.

HET ADRES KLOPT NIET –> Woont de ontvanger niet op het vermelde adres (combinatie adres en naam klopt niet), of bestaat het adres niet, dan komen de bloemen terug naar de winkel. We nemen dan contact op met de besteller voor overleg. Als de bloemen opnieuw bezorgd moeten worden op een ander adres, brengen wij opnieuw bezorgkosten in rekening.

DE ONTVANGER VERBLIJFT IN EEN ZIEKENHUIS, HOTEL, RESTAURANT, ETC –> De bloemen worden afgeleverd bij de receptie. Daar wordt gecheckt of de persoon daar verblijft. Het bezorgen van bloemen in ziekenhuizen en hotels gaat wel eens mis, omdat de mensen er niet (meer) zijn. In dat geval gaan de bloemen terug naar de winkel en nemen wij contact op met de besteller. Als de bloemen opnieuw bezorgd moeten worden, brengen wij opnieuw bezorgkosten in rekening.