Huwelijk

Huwelijk

Bloemig maakt bruidsboeketten, polscorsages, bloemensieraden, bruidegom- en gastencorsages, haarcorsages, boeketten voor bruidsmeisjes, jonkerstafjes, ‘smijt-boeketten’ en álles met bloemen voor uw bruiloft. Voor het bespreken van uw persoonlijkse wensen nodigen wij u graag uit voor het maken van een afspraak in de winkel. >>> Wilt u dat Bloemig uw bruidsboeket maakt? Reserveer vast uw trouwdatum… en stuur een mail met de trouwdatum naar bloemigindelft@bloemig.nl.

ROND BRUIDSBOEKET
Een biedermeier is een compact, handgebonden bruidsboeket in de vorm van een bolletje. U kunt kleur, bloemen en stijl uitkiezen. Voor de juiste afmeting en kleur van de bloemen zien wij graag de bruid, de kleur van de bruidsjurk en de eventuele accentkleuren van uw bruiloft. Het handvat van het boeket wordt afgebonden met bijpassend lint. Biedermeierboeket met seizoensbloemen, vanaf €75,-.

HANGEND BRUIDSBOEKET
Een hangend boeket is een elegant, sjiek boeket. De bloemen hangen als een ‘waterval’ naar beneden. Voor de juiste afmeting en kleur van de bloemen zien wij graag de bruid, de kleur van de jurk en de eventuele accentkleuren van uw bruiloft. Natuurlijk maken wij het boeket voor u op maat, dus u kunt kleur, bloemen en de stijl van het boeket zelf samenstellen. Het handvat van het boeket wordt afgebonden met satijnen lint in de kleur van de bruidsjurk. Vanaf €125,-.

POLSCORSAGE
Een polscorsage is een natuurlijk sieraad ter versiering van de pols. Het mooiste is een grote platte bloem, zoals een orchidee. Handig voor een bruid die geen boeket in de hand wil houden. Voor de juiste afmeting en kleur van de bloemen zien wij graag de bruid, de kleur van de jurk en de eventuele accentkleuren van uw bruiloft. Natuurlijk maken wij de polscorsage voor u op maat, dus u kunt kleur, bloemen en de stijl van het boeket zelf bepalen. Prijs vanaf €50,-.

MEER INFORMATIE
Voor het bespreken van uw bloemige wensen voor uw bruiloft nodigen wij u graag uit in de winkel. Wilt u dat Bloemig uw bruidsboeket maakt, reserveer vast uw trouwdatum! Voor het maken van een afspraak of vragen kunt u per e-mail of telefonisch contact opnemen met of in de winkel langskomen.

Zoekt u nog een goed adres voor…