Rouwwerk

Rouwwerk

Bloemig helpt u graag het afscheid van een dierbare tot een bijzondere herinnering te maken. Bij bloemen voor deze gelegenheid maken we onderscheid tussen bloemen voor de overledene (de laatste groet) en bloemen voor de nabestaanden. Voor de nabestaanden kunt u denken aan een boeket of bloemstuk (bijvoorbeeld in een vaas) in de stijlen FRIS, SJIEK of PUUR. Bloemig zorgt voor een gepast creatie voor de nabestaanden en bezorgt het in een passende ingetogen verpakking.

“Graag wil ik jullie laten weten dat we erg getroffen zijn door het prachtige werk dat jullie hebben geleverd! Het was een mooie blikvanger met de blauwe hortensia’s en het ridderspoor. […] Nogmaals onze complimenten voor het vakwerk.”  

STIJLEN
Het rouwarrangement stelt u samen door kleur, soort bloemen, wijze van schikken én het budget aan te geven. Het is ook mogelijk om symbolische voorwerpen in het rouwstuk te verwerken. Uw persoonlijke groet aan de overledene drukken wij op een satijnen rouwlint of schrijven wij met een sierlijk handschrift op een rouwkaart.

Rouwboeket (liggend boeket) vanaf €30,00
Rouwstuk vanaf €60,00
Rouwkaart vanaf €2,50.
Rouwlint (2 slippen) vanaf €15,00

Bloemen voor deze gelegenheid maken wij met zorg en aandacht, en natuurlijk met de mooiste bloemen. Wij ontvangen daarom bestellingen voor rouwwerk graag minimaal één dag van te voren. Neemt u gerust contact met ons op, of kom langs in de winkel om uw wensen te bespreken en een prijsopgave.

ROUWARRANGEMENT
Een rouwarrangement wordt gemaakt op een schaal met oasis bloemenschuim, waardoor de bloemen worden voorzien van water. Bloemig maakt klassieke rouwarrangementen met rozen en andere bloemen, maar ook moderne rouwarrangementen met bijzondere bloemen. U kunt kiezen voor een rouwstuk met bloemen en kleuren van het seizoen, maar ook verwerken wij naar wens bijzondere orchideeen, rozen, tropische bloemen en/of symbolische voorwerpen. U kunt uw wensen aangeven voor stijl, kleur en bloemsoort.

ROUWKAART OF ROUWLINT?
Naar wens kan het rouwstuk worden voorzien van bedrukt rouwlint met gouden of zilveren letters (diverse kleuren lint mogelijk) of een rouwkaart. Indien u een eigen kaart wilt aanleveren, kan dat ook.

ONLINE BLOEMEN BESTELLEN
Online bloemen bestellen in de stijl van uw keuze bij Bloemig gaat u heel makkelijk via de nieuwe webshop. U kunt online betalen, per Ideal of creditcard. Bekijk hier de andere bestelmogelijkheden bij Bloemig, bijvoorbeeld voor telefonisch bestellen of voor bedrijven bestellen en per factuur betalen.
>>> ONLINE BESTELLEN <<<